Taller d’iniciació al Vídeo amb la teva càmera reflex, amb Jep Cunill. Coworking Alfarràs

Formació especialitzada en coworking
15 junio, 2017
cursvideocoworkingalfarras
Aquest dissabte passat, vam fer el taller de vídeo amb la teva càmera reflex al Coworking Alfarràs.
24 julio, 2017
Show all

Taller d’iniciació al Vídeo amb la teva càmera reflex, amb Jep Cunill. Coworking Alfarràs

event2
Des de coworking alfarràs us informem que hem organitzat juntament amb altres empreses i coworkers del coworking, multimedicacreativity, joana arnó Photothograpy i la col·laboració de XATRACFILMS un taller d'iniciació al vídeo amb la teva càmera de fotos reflex, a càrrec de Jep Cunill.

Jep Cunill, té una àmplia trajectòria professional i de formació en el món de l'audiovisual. Ha treballat com a càmera i muntador per Antena 3 TV, TV3 a part d'altres productores de televisió.
Actualment, és el propietari i fundador de la productora XATRAC FILMS on realitza vídeos corporatius. També és professor de l'assignatura de Vídeo Digital en el Grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat Autònoma de Barcelona i formador per a diferents grups i empreses.

El taller es farà el dissabte 22 de juliol i tindrà una durada de 8 hores, repartides amb classes teòriques i pràctiques.

:: Durada 8 hores
:: Horari: de 10 a 14 h i de 16 a 20 h
:: Dia: Dissabte 22 de juliol
:: Lloc:Sala de conferències del Coworking Alfarràs (Avinguda Balmes, 1r 1a)

Dirigit a aficionats, iniciats o no al vídeo, fotògrafs, amants de la natura, excursionistes, viatgers, o qualsevol altra persona que tingui curiositat pel món audiovisual i que vulguin introduir-se en el món de la gravació i edició de vídeo.

Més informació sobre el PROGRAMA del TALLER DE VÍDEO i CARTELL: http://coworkingalfarras.com/evento/talleriniciaciovideo

Per a tramitar les vostres inscripcions i si voleu més informació, o per qualsevol suggeriment, us podeu adreçar a: