Més d’una dotzena de persones participen en la jornada formativa «Coworking i Networking» celebrada a coworking Alfarràs

nnetworking
El proper 24 d’octubre hi haurà una jornada formativa en coworking i networking per professionals al Coworking Alfarràs
18 octubre, 2017
cbarcelona_3
Jornada de treball entre coworkings privats i les administracions públiques
24 noviembre, 2017
Show all

Més d’una dotzena de persones participen en la jornada formativa «Coworking i Networking» celebrada a coworking Alfarràs

jornada201717
La jornada, celebrada ahir a Coworking Alfarràs, es van presentar 5 models de casos d'èxit d'espais coworking ubicats en zones rurals.

A la jornada hi van assistir més d'una dotzena de persones, van participar-hi representants d'empreses del sector del coworking rural i d'altres persones i entitats interessades a conèixer el projecte coworking rural.

L'acte de presentació de la Jornada, va anar a càrrec de Sr. Kleber Esteve, alcalde d'Alfarràs, i Gemma Cortada, representant del Consorci Gal Noguera Segrià Nord.

En primer lloc, Jaume Bages, consultor i coordinador de Cowocat_Rural, va explicar i presentar que és i com neix el projecte "Cowocat_Rural".

Cowocat_Rural vol potenciar la creació d'ocupació i l'activitat econòmica a les zones rurals i fomentar els valors del coworking i el telereball en els territoris que participen en el projecte. Es treballa per promoure l'emprenedoria a les zones rurals, en base l'ús de les tecnologies, atreure i fixar capital humà en les zones rurals i retenir talen, un factor clau per al desenvolupament d'aquests territoris.

Tot seguit, la Laia Benaiges, propietària de l'Espai La Magrana de Valls, va explicar com va neixer el seu espai, com establir sinergies, i els aspectes bàsics d'un espai coworking. També va exposar diversos models d'èxit d'espais coworking que han sabut coordinar el coliving, feina i vivenda amb persones que comparteixen el mateix espai de treball, i alres formules i atractius força interessants (coordinar activitats , esbarjo i feina), etc. que s'han posat en pràctica en altres espais.
Després, la Maica Cabello, advocada i coworker des de fa 3 anys va esplicar la seva trajectòria d'assalariada a treballar com autònoma en un espai coworking. Un cas d'èxit que ha sabut donar servei a una demanda "en tema legal" a les noves tecnologies. La Maica es assessora de textos legals de pàgines webs i altra documentació digital entre altres ...

Per acabar, es va visitar totes les instal·lacions de l'espai Coworking Alfarràs.

Es va cloure la jornada amb un aperitiu networking on es va generar nous contactes professionals.