Aquest dissabte passat, vam fer el taller de vídeo amb la teva càmera reflex al Coworking Alfarràs.

event2
Taller d’iniciació al Vídeo amb la teva càmera reflex, amb Jep Cunill. Coworking Alfarràs
6 julio, 2017
cowocateuropa
El projecte i la bona feina de Cowocat Rural ha estat reconegut per EUROPA
28 julio, 2017
Show all

Aquest dissabte passat, vam fer el taller de vídeo amb la teva càmera reflex al Coworking Alfarràs.

cursvideocoworkingalfarras
Aquest dissabte passat, a Coworking Alfarràs, vam iniciar un dels primers cursos de formació "Curs de vídeo amb la teva càmera reflex" de la mà d'en Jep Cunill.

Jep Cunill, té una àmplia trajectòria professional i de formació en el món de l'audiovisual. Ha treballat com a càmera i muntador per Antena 3 TV, TV3 a part d'altres productores de televisió. Actualment, és el propietari i fundador de la productora XATRAC FILMS on realitza vídeos corporatius. També és professor de l'assignatura de Vídeo Digital en el Grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat Autònoma de Barcelona i formador per a diferents grups i empreses.
El curs va ser presencial, de 8 hores (teòric i pràctic), amb un temari força ampli, on en Jep va explicar: aspectes del vídeo i de la fotografia, tipus de càmeres, accessoris, pautes i processos de gravació, classes d'arxius i exportacions, estabilitzadors, ISO, l'expressió audiovisual, funcions del vídeo, formats d'àudio, recursos,
inspiració, tipus de plànols, etc.

A la tarda es va fer una sortida al pont Medieval, al riu Noguera Ribagorçana, considerada una de les zones privilegiades del nostre poble, on es van fer les pràctiques en vídeo.

Va estar un curs intens, però, molt interessant on molts dels presents van tenir l'oportunitat de conéixer nous companys i aficionats al vídeo i compartir la seua afició i experiència.

Des d'aquí agraïm a tots els assistents per haver participat en el curs i en especial al professor, Jep Cunill, per compartir amb tots els presents, gran part dels seus coneixements, experiències i pràctiques en el món de la gravació i del vídeo.